Backlinks voor je erotische website?


De kans is enorm dat je op deze pagina terechtgekomen bent door een link op een dochterpagina (een subdomein van een van de vele Startpagina-klonen). Dat betekent dat links dus werken. En wel omdat ze dus triggeren om erop te klikken.

En ze werken goed voor de vindbaarheid. Mits op de juiste manier ingezet. Meer links is niet per se beter vindbaar worden, het gaat om de juiste links en een goed backlinkprofiel. Links vanaf dochterpagina’s passen in Nederland en België in een normaal backlinkprofiel, grote kans dat je concurrenten er ook de nodige hebben.

Hoe kom je aan adult backlinks?

Het is moeilijk om aan backlinks te komen voor je adult website. Binnen de zoekmachines (zowel Google als Bing en noem ze maar op) berust er nog een taboe op seks en erotiek.

Toch goed dat je geklikt hebt.

Je hebt namelijk een partner gevonden die jou aan een goede mix aan backlinks voor je erotische website kan helpen. Daar zitten dochterpaginalinks bij, maar we hebben ook een aantal websites waar je artikelen kunt plaatsen om zo waardevolle en relevante backlinks naar je erotische website te krijgen.

Adult SEO: jouw partner voor vindbaarheid

Xoeker is een platform van het team achter Adult SEO, jouw partner voor het verbeteren van de vindbaarheid van je erotische website. Backlinks zijn maar een deel van wat we doen, al is het wel een belangrijk deel.

Meer weten? Meer over adult links bij Adult SEO.